Vždy keď sa ideme pozrieť na to, kde je čo nové, tak končíme väčšinou času v Hornbachu, kde sa snažíme nájsť niečo, čo by obohatilo náš domov. Takže to často končí nákupom kvetín na náš balkón. Ku nim však treba aj nejaké tie kochlíky, ktoré sú však strašne fádne a bez nejakého vkusu. Ako to zmeniť?

Staré a fádne

Keď sa pozrieme na tento kochlík, vidíme, že je strašne fádny už len tou imitáciou tehlovosti, alebo ako by som to vôbec nazvala. Je to plasťák a tie nie sú moc pekné. To všetko sa dá ale veľmi jednoducho zmeniť, pričom stačí len pár euro a trošku sa s tým pohrať.

Tehlová je off topic... Kriedové farby sú IN

Nie je to vôbec ani ťažké. Stačí skočiť v Hornbachu do oddelenia farieb a pozrieť sa na kriedové farby, ktoré (navyše) umožnia ešte aj to, že na ne budete môcť kresliť.

Fantázii sa samozrejme medze nekladú a tak sa dá použiť akákoľvek farba. Mne osobne sa páčia skôr pastelové farby, ktoré majú jemný nádych, pričom kombinácia maslovej, prípadne jemnej béžovej pôsobí dokonalo. Ak ešte vynecháte nejaké miesta, že nepretriete celý kochlík, dostane váš kochlík akoby patinu.

Po úprave