Každý mi dá za pravdu, že aby človek mohol kresliť, potrebuje okrem talentu aj plno iných prostriedkov a nástrojov. To je také normálne však? Takže ak sa reč obráti na tieto "povinné" nástroje, je viac ako isté, že treba spomenúť všetky ceruzky, tuše, perá, papiere a vlastne čokoľvek, čo mi pomáha k tomu, aby som sa mohla naplno realizovať.

Farbičky, ktoré zvládnu všetko

Aj keď väčšina mojich prác je skôr o perokresbe, videla som množstvo krásnych portrétov, ktoré boli kreslené týmito úžasnými farbičkami od PrismaColor. Musím sa priznať, že nedostala som konkrétne túto sadu, ale o niečo menšiu (asi), ale ich krytie je skutočne neuveriteľné.

Nie všetko čo robím je len kresba

Okrem perokresby či maľby sa venujem aj pyrografii, čo je vlastne vypaľovanie do dreva. Ako ste mali možnosť vidieť, vypalovať sa dá skutočne do všetkého a tak je viac ako jasné, že aj na tieto záležitosti treba mať dobrého dodávateľa.

V tomto prípade sa moje, respektíve priatelove prsty na klávesnici rozbehnú na artwood.sk. Tu nájdete naozaj všetko a nielen na vypaľovanie, ale na čokoľvek, čo by ste s drevom chceli robiť. Kľudne aj oblepovať šperkovnice, alebo čokoľvek iné.